fbpx


Werk met mij


Hoe ik je kan helpen

Wil jij ook meer (potentiële) klanten, jouw online zichtbaarheid vergroten en meer waardevolle volgers op Instagram creëren?

Instagram Business Academie

In de online academie ga je zelfstandig alles leren over Instagram.  


Zo leer je alles over een ijzersterke biografie en stories maken, alles over hashtags en het algoritme, maar ook jouw doelgroep bereiken, meer waardevolle volgers en jouw online zichtbaarheid vergroten. Je leert hoe je van jouw volgers klanten maakt. Ontdek hoe je Reels, Instagram Shopping en IGTV inzet voor jouw bedrijf. 

Een complete Instagram cursus met 10 waardevolle modules.

Instagram 1 op 1 Training

Ben je een drukke ondernemer en wil je snel meer leren over Instagram?  


Dan is de Instagram 1 op 1 training de oplossing voor jou! In een persoonlijke training leer ik je binnen 2 uur hoe je Instagram voor jou kunt laten werken en consistent nieuwe volgers en klanten aantrekt. Ben je klaar met aanmodderen en wil je nu echt serieus aan de slag? 

Binnen 2 uur leer ik je alles wat je moet weten om Instagram goed in te zetten voor jouw bedrijf. 

Instagram Strategie Traject

Wil je structureel groeien en strategisch aan de slag? In het Strategisch Instagram Traject gaan we 8 weken lang 1 op 1 aan de slag met jouw Instagram. Je krijgt hierbij persoonlijke begeleiding en toegang tot de online academie. 


Dit traject is perfect voor jou als je een goede basis wilt neerzetten, zodat je voortaan precies weet wat je moet posten om volgers aan te trekken.  

We stemmen het traject volledig af op jouw wensen en bepalen samen waar de focus ligt.