Instagram Business Coach

Dit zeggen ondernemers over mij als Instagram Business Coach

Lees hier hoe anderen denken over de hulp die ze ingeschakelden voor hun Instagram.

Dit zeggen ondernemers over mij als Instagram Business Coach

Lees hier hoe anderen denken over de hulp die ze ingeschakelden voor hun Instagram.

Simone - Echt Mezelf

Tools om Instagram strategisch in te zetten!

Al even ben ik onderweg met mijn bedrijf Echt mezelf. Hoewel ik een kei ben in mijn vakgebied, merk ik dat online ondernemen een hele nieuwe tak van sport is. Instagram strategieën had ik dan ook nog nooit over gehoord. Door een 1op1 strategie sessie van Susan te kopen, werd ik meer wegwijs in het hoe bereiken van nieuwe potentiële klanten op mijn Instagram kanaal. De training heeft me opgeleverd dat ik verschillende tools heb geleerd over hoe Instagram strategisch in te kunnen zetten, meer interactie kunt krijgen met potentiële klanten. 

Marjan Valk - Marjan Valk Budgetocaching

Het Instagram strategie traject heeft mij zoveel gebracht.

Ik heb het Instagram strategie traject gevolgd bij Susan en wat heb ik veel geleerd in die tijd! Ik was wel al een tijdje actief op Instagram maar had het gevoel dat ik maar wat deed zonder resultaat. Maar nu weet ik zoveel meer over Instagram van hoe ik mijn doelgroep kan bereiken, alles over hashtags, hoe ik story's goed in kan zetten voor meer bereik. Mijn account ziet er veel professioneler uit én mooier. Ook heb ik veel geleerd over de opbouw van content en het krijgen van meer interactie met mijn volgers en niet te vergeten wat kun je allemaal met je statistieken. Kortom teveel om op te noemen! Susan reageert ook altijd snel als je ergens niet uit komt. Ook super tof! Ik kan deze training van harte aanbevelen en het is de investering meer dan waard vindt ik.

Marije - Praktijk Chaos uit je hoofd

Eindelijk weet ik hoe Instagram werkt!

Wauw wat een toptraining van Susan! Eindelijk weet ik hoe Instagram werkt en vooral hoe in dit nu kan inzetten naar mijn online klanten. Mijn praktijk is gericht op vrouwen die het overzicht even niet meer hebben door alle ballen die ze tegelijk in de lucht moeten houden. In de training zijn we met de basis van Instagram aan de slag gegaan. Ik heb nu bergen ideeën en tips waar ik nu lekker mee aan de slag kan.

Annelies - Holie Molie Olieen

Prettig persoonlijk contact

Susan heeft mij duidelijke en goed toepasbare tips voor mijn biografie op Instagram gegeven. Daarnaast heeft ze me perfect geholpen door het doen van een hashtag-onderzoek. Iets waar ik zelf gewoon niet aan toe kwam. Als ik een vraag heb en die aan haar stuur, reageert ze echt ontzettend snel. Ze is oplossingsgericht, vriendelijk en echt oprecht geïnteresseerd.

Saskia - The Paperpress / Heyhej

Een enorme groei & interactie op mijn account

Susan heeft mij geholpen met mijn zakelijke Instagram. Ik groeide niet hard, wat ook niet zo gek is aangezien ik niet heel actief was. Het probleem was dat ik niet helemaal wist hoe. Als ik dan wel iets poste voelde het echt alsof ik mijn tijd aan het verspillen was. Er gebeurde heel weinig. Toen heb ik Susan gevraagd of ze mij wou helpen. Ik zag dat ze in een korte tijd hard gegroeid was met haar eigen account en dat ze ontzettend veel interactie heeft onder haar posts. In slechts 4 weken ben ik van 650 naar 900 volgers gegaan, terwijl ze maar 1 uur per week voor mij bezig was. Ze liet mij zien wat er bij mij fout ging, waar en hoe ik beter de interactie aan kan gaan. Het heeft mij veel geholpen en Susan is dan ook zeker een expert te noemen :-).

Sandra - San's Garderobe Check

Mijn Instagram pagina is echt gegroeid

Susan is heel persoonlijk in haar werk, geeft goede adviezen en beantwoord de vragen tussendoor snel en professioneel. Na de 5 daagse Instagram cursus, merkte dat ik meer lef had om iets te posten. Alle tips waren heel fijn en de tips heb ik gelijk toegepast. Susan heeft voor mij ook de hashtag scan uitgevoerd en mijn bereik is hierdoor gegroeid. Dank je wel Susan!

Maaike - Lenora Solutions

De biografie expert

Susan heeft voor mij een biografie op maat gemaakt. Ze pakt zaken snel op en heeft zelfs drie biografieën voor mij uitgewerkt. Ze denkt echt mee en het overtrof mijn verwachtingen. Heel waardevol.

Eline - Mooi Uniek

Wat een eye-opener de Boost your Instagram scan!

Door de Boost your Instagram scan ben ik gaan zien waar ik geen oog meer voor had. Ik dacht het zelf al goed gedaan te hebben. Door tips en ideeën te krijgen van Susan keek ik anders naar mijn pagina. Na deze Boost your Instagram heb ik een duidelijker en professioneler account gekregen. Dankjewel Susan!

Esther Stevens

Helder en uitgebreid

We hebben laatst een training van Susan gehad. Zij heeft ons alles helder en uitgebreid laten zien over de mogelijkheden van Instagram.
Het was behalve een fijne opfrisser een echte toevoeging door ook extra tips die zij ons mee heeft gegeven. Dank je, Susan

Trudie Kissen - Spiritueel Coach Trudie Kissen

Super blij ben ik nu al met haar Instagram traject!

Voordat ik met het traject van Susan startte had ik mijn doelgroep nog niet helemaal helder en mijn feed was een rommeltje. Ik postte een bericht als ik daar tijd en inspiratie voor had.

Susan heeft me geholpen om meer structuur te krijgen, mijn doelgroep helder te krijgen en een hele mooie professionele feed te creëren. Ik haal nu ook meer klanten uit Instagram en krijg steeds meer echte volgers.

Super blij ben ik nu al met haar Instagram traject en er zit nog veel meer in waar ik de komende weken nog aan ga werken.

Sandy - Sandy Bulte Coaching

Een waardevol Instagram strategie traject! Zoveel geleerd.

Onlangs volgde in het strategie traject bij Susan. Wat een super waardevol traject is dat! Ik ben al een paar jaar actief op Instagram, maar had me nooit écht goed verdiept in alle functionaliteiten. Susan leerde mij veel nieuwe dingen en tips&tricks over hoe ik meer zichtbaar kon zijn, meer interactie kon krijgen en hoe ik volgers kon omzetten naar (potentiële) klanten door de verbinding aan te gaan. Ik vond het de investering meer dan waard! Ik kan denk ik wel zeggen dat ik meer heb gekregen dan verwacht. Een dikke aanrader voor iedereen die Instagram wil gaan inzetten als marketing tool voor hun bedrijf.

Natascha Pelgrom - Het Kleurengebeuren

Wow, wat een eye-opener de 1 op 1 Instagram training.

In 2 uur zoveel advies gehad en hulp gekregen over het verkopen van mijn eigen cursus. Jaa, Susan heeft mij heel goed geholpen met mijn zakelijke Instagram account. Volgers had ik op zich wel, maar van de functies van Instagram had ik amper verstand; ik geloof dat ik 30% gebruikte. Nu kwam ik met enkele vragen bij Susan aan, maar ze heeft me zoveel meer geleerd dan waar ik voor kwam! Superfijn! Susan is naast vriendelijk en spontaan ook erg duidelijk en werkte (bij mij) met een stappenplan, om vooral niets over te slaan wat van belang was voor mij om te weten. Sinds ik bij haar ben geweest, haal ik meer uit mijn account, dus ik kan haar echt aanraden voor alle ondernemers die ook op Insta zitten met hun bedrijf. Dankjewel nogmaals en ga zo door, Susan!

Aafke Veldman - Draagconsulent

Zoveel waarde gekregen!

Ik vond de 1-1 training erg waardevol en heb veel meer geleerd over Instagram en hoe ik dit optimaal kan gebruiken om mijn doelgroep te bereiken. Ik heb veel nieuwe kennis opgedaan over hashtags en mijn profiel duidelijk in te zetten. Dank je wel.

Mirjam - Mirjam Mekkel ME

Met Susan kom je echt verder!

Ik heb verschillende trainingen bij Susan gevolgt. Ze zijn stuk voor stuk heel praktisch, daar houd ik van. Als je toch iets niet helemaal begrijpt, doet Susan er alles aan om je te helpen zodat je het wel begrijpt. Het contact met Susan vind ik erg fijn en persoonlijk. Susan is een echte Insta Expert!

Cheryl - Web-Meester

Susan had voor mij verrassende adviezen

Ik dacht Instagram wel aardig goed te kennen en was dus verrast dat ik toch een heleboel kon leren van Susan. Ook over het format van de biografie had ze gewoon helemaal gelijk. Met Susan naar je Instagram kijken geeft je weer zin om er mee aan de slag te gaan en er meer uit te halen. De successen die zij haalt vind ik bovendien inspirerend. Bedankt Susan!

Sandra - Dierentolk Sandra

Hashtags kan ik nu nog beter toepassen

In een 2 uur durende 1:1 training over Instagram, heb ik zoveel geleerd. Ik kan nu mijn bedrijf veel professioneler weergeven op Instagram.

Ik ben visueel ingesteld en door deze uitleg via de computer kon ik meekijken wat Susan vertelde en liet zien hoe iets werkt. Hashtags kan ik nu nog beter toepassen. Vooral de duidelijke uitleg door Susan van het waarom van bepaalde woorden en toepassingen maakt deze training bijzonder. Ik ben vooral érg dankbaar dat ik jou heb leren kennen. Ik vind je een prachtige en krachtige vrouw en daarnaast ook een top professional. Dankjewel voor je fijne training en goede nazorg.

Corine - Plan zo

Ik vond het zeer waardevol

Mijn biografie check was super snel geregeld. Heel duidelijk en overzichtelijk werd stap voor stap verteld hoe ik het beter kon doen. Susan is een fijne persoonlijkheid en niet opdringerig. Ik vond het zeer waardevol.

Wendy - Wendy Kolkman Fotografie

Mijn bereik is vergroot!

Dankzij de 5 daagse Instagram cursus heb ik van mijn account een zakelijk account durven te maken. Werken aan mijn online zichtbaarheid vond ik toch een stap. Ik heb veel van deze cursus mogen leren en vond het erg interessant. Daarnaast heeft Susan ook voor mij de hashtag scan gedaan. Ik kreeg een heel document terug, waardoor mijn bereik groter is geworden. Ik ben blij dat ik Susan om hulp heb gevraagd en ga dat zeker weer doen mocht ik dit nodig hebben.

Beryl - The office assistant

Susan is DE expert

Susan heeft me geholpen met mijn bio op Instagram. Ik had deze al wel zelf gemaakt maar met de handige en praktische tips van Susan is mijn bio nu pakkend en helemaal goed! Susan is DE expert op het gebied van Instagram. Je kan zoveel van haar leren. Een echte aanrader!

Jaleesa - Jaleesa Beauty

Zoveel nieuwe ideeen meteen

De Instagram training van Susan was super. Ze heeft me veel tips en tricks gegeven die ik nog niet wist en waar ik direct mee aan de slag kon gaan.
Zoveel nieuwe ideeën meteen, heel fijn. Bedankt, Susan!

Mariska - Olie liefde Mariska

Goede tips over hoe ik mijn feed aantrekkelijker kan maken

Susan heeft een biografie check voor mij gedaan en ik was er super blij mee. Ze kwamen met hele goede tips om mijn biografie beter en duidelijker te maken. Dingen die ik zelf niet zo bedacht had. Ook had ze goede tips over hoe ik mijn feed aantrekkelijker kan maken. Heel fijn om deze tips te krijgen en makkelijk toe te passen.

Dorine de Jonge - Het teksthuis

Goede en bruikbare adviezen die mijn werk een boost geven

Susan is enthousiast, gepassioneerd en weet waar ze het over heeft. Ze geeft goede en bruikbare adviezen en is helder in haar communicatie. Dank zij haar Instagram 1-op-1 sessie heb ik nu veel meer inzicht en kennis gekregen en kan ik mijn werk echt een boost geven. Haar enthousiaste werkt aanstekelijk!

S. Kasidin

De coaching heeft me heel veel gebracht

Ik had pas net mijn zakelijke Instagram account opgezet, maar wist nog niet goed hoe ik het moest inzetten, dus besloot een Boost your Instagram scan door Susan uit te laten voeren.

De scan bracht me al zoveel inzichten dat ik meteen een 1-op-1 coaching heb aangevraagd, want ik had besloten: ík wil groeien op Insta, meer volgers genereren en vanuit daar klanten krijgen! De 1 op 1 coaching heeft me heel veel opgebracht: hoe ik mijn statistieken kon lezen, hoe ik mijn strategie daar op kon aanpassen, alles over hashtags, en hoe ik meer interactie kan krijgen met mijn volgers. Ik wist niet dat er een hele filosofie achter Instagram zat, echt ongelooflijk interessant! Ik sta nog aan het beginstadium, maar weet nu dat er veel meer te behalen is, dankzij Susan.

Super bedankt Susan, voor de leerzame training, nu moet ik het alleen doen, maar door jou heb ik de de juiste handvatten gekregen hoe Instagram succesvol in te zetten!

Laura - Pareisbureau

Super waardevolle informatie!

Susan heeft voor mij een Boost your Instagram scan gedaan en mij super waardevolle informatie gegeven! Je merkt dat ze heel goed weet waar ze het over heeft en dat ze je ook echt verder wil helpen. Ze kijkt echt naar jóuw profiel en geeft niet alleen algemene tips. Susan is echt een aanrader als je meer wilt doen met Instagram!

Kim van Heynsbergen - Office happiness VA

Zeer goed op de hoogte

Susan is vriendelijk en enthousiast en zeer goed op de hoogte van de ins en outs van Instagram. Ik dacht dat ik zelf al veel wist, maar door Susan weet ik nu nog meer. Ook allerlei inside information, die ik niet verder ga vertellen ;). Super leuk dus. De sessie gaf me een hoop energie en inspiratie om zelf verder aan de slag te gaan.

Anne Meeldijk - Spirituele Webwinkel

Susan werkt snel, denkt mee en kent haar kwaliteiten

Ze denkt ruimer dan een social media specialist en is een echt assistente in het bedrijf. Ik heb werkzaamheden uitbesteed en krijg door de resultaten niet alleen zelf nog meer energie, maar zie ook daadwerkelijk resultaat binnen het bedrijf. Verder is het contact met Susan heel erg goed en snel. Ze doet meer dan haar werk uitstekend!

Irene de Berk- de Vries

Je biografie check vond ik verhelderend en fijn.

Je biografie check vond ik verhelderend en fijn. De tips in je gratis e-book kon ik ook gelijk mee aan de slag. Er stonden dingen in die ik nog niet wist, zoals over de statistieken. Die bekijk ik eigelijk nooit. En story’s en highlights doe ik ook nog te weinig mee. Dus ook je e-book heb ik zeker wat aan!

Shirley Kasidin

Wowww, wat een eye openers

Wowww, wat een eye openers heeft de Boost your Instagram scan van Susan mij opgeleverd. De tips die ik heb meegekregen, heb ik meteen toegepast. En ik heb me meteen aangemeld voor de 1-op-1 training, ik wil meer de diepte in en ben dus heel benieuwd wat deze training mij nog meer gaat opleveren. Ik kijk er in ieder geval naar uit.

Maaike Scheenloop - Moedig

Wie ik ben en wat ik doe is nu duidelijker verwoord

Susan heeft mij geholpen om mijn Instagram profiel beter te maken en duidelijker te verwoorden wie ik ben en wat ik doe. Ik kreeg duidelijke feedback. In het gesprek wat volgde hebben we dingen geperfectioneerd. De hulp was snel, constructief en op een hele prettige manier gegeven.

Kim Leegwater - Kim2Organize

live ontmoeten en samen kijken was erg fijn

Hoewel ik al bekend ben met Instagram, ging ik toch met nieuwe tips en verfrissende ideeën de deur uit. Eens kijken waar ik sta over een tijdje met deze tips. Dank je wel Susan en dat je maar veel ondernemers blij mag maken.

Instagram Business Coach

Zullen we vrijblijvend even bellen?

Als we intensief gaan samenwerken aan meer klanten uit Instagram, vind ik een goede match heel belangrijk. Ook is jouw groei afhankelijk van je eigen energie, acties en tijd. Als coach geef ik je alle handvatten om het onderste uit de kan te halen. Zullen we gewoon even bellen? Ik ben benieuwd waar jij tegenaan loopt en waarin ik je kan coachen.