fbpx


Hi, ik ben Susan!

Instagram Business Expert.

 

Hi! Ik ben Susan Sandholm (37) en woon samen met mijn gezin (man Danni en 2 kinderen Sam en Mila) in Heerhugowaard (Noord-Holland). 

Lange tijd had ik de droom een succesvolle onderneming te runnen. Zodat ik mijn leven kan leiden zoals ik dat graag wil en een relaxte mama voor mijn kindjes kan zijn. Mijn droom is uitgekomen! Mijn eigen succesvolle onderneming is een feit, en daar ben ik trots op!

Mijn ondernemersverhaal is begonnen in 2018. Naast mijn baan in de toeristische sector wilde ik mij verder gaan ontwikkelen. Zo begon ik in 2018 met mijn eerste onderneming gestart als virtueel assistent, waarbij ik andere ondernemers heb ondersteund met backoffice taken.

Alleen…. Was dit wel mijn echte droom? In 2019 kwam mijn huidige business coach op mijn pad en zijn we samen gaan onderzoeken of ik wel echt mijn droomleven leefde…

Want… ik wilde meer. Ik wilde van mijn onderneming kunnen leven en mijn droom kunnen realiseren. En wat ik al bezat kwam door mijn business coach tot leven. Jaa, ik wilde ambitieuze ondernemers op Instagram helpen. Mijn eerste onderneming gooide ik compleet om. Mijn enthousiasme over Instagram wilde ik delen met andere ondernemers!

Sinds 2019 ben ik een veelgevraagde Instagram expert. Ik geef trainingen en coaching aan ondernemers. Mijn kennis over Instagram heb ik gebundeld in een online academie, een training en een 1 op 1 traject.

Ik leef mijn droom sinds 2019 en run nu mijn eigen succesvolle online business.

En dit gun ik jou ook!

Samen kunnen we ervoor zorgen dat ook jouw onderneming op Instagram een succesverhaal gaat worden! En jij ook klanten uit Instagram gaat halen zodat jij ook jouw droomleven kunt gaan leiden.

Mijn missie is om samen te werken aan een ijzersterke Instagram pagina. Ontdek hoe je jouw online zichtbaarheid en naamsbekendheid kunt vergroten. Leer hoe je jouw doelgroep kunt bereiken en de interactie op jouw pagina kunt verhogen. En ontdek hoe je klanten en omzet uit Instagram kunt gaan halen.

De meest waardevolle investering in het leven is de investering in jezelf!

Een paar weetjes over mij:

Je kunt mij wakker maken voor chocola! Ik ben gek op chocola en vooral op die lekkere repen van Tony’s en Milka biscuit.

In yoga, Access Bars, essentiële oliën, mindfulness en meditatie vind ik mijn rust en ontspanning. Ik lees graag boeken en tijdschriften over persoonlijke ontwikkeling en mindset.  

Mijn favoriete seizoen is de lente, waar alles weer groeit en bloeit. Ook al vind ik dat elk seizoen zo zijn charmes heeft. In de winter kan ik bijvoorbeeld genieten van een berg sneeuw en ijs. Ga ik in de herfst het liefst naar het bos en geniet ik zomers van de lange avonden met een wijntje en goed boek in de tuin of op het strand.  

Ik ben gek op tapas eten en kan enorm genieten van Spaanstalige muziek. 

 

Samen met mijn man kan ik enorm genieten van een weekendje weg. Wij doen dit dan ook 1 tot 2 keer per jaar. We gaan het liefst naar de stad Rotterdam waar onze favoriete sauna zit. 

 

Nu ben ik heel erg benieuwd naar wie jij bent…
Je vindt mij op Instagram en Facebook, zie ik je daar?