fbpx


Het Instagram Strategie Traject dat wij afstemmen op jou!

Wil je meer resultaat halen uit jouw Instagram pagina?

In het Strategisch Instagram Traject gaan we 8 weken lang 1 op 1 aan de slag met jouw Instagram pagina. Het traject stemmen we volledig af op jouw vragen en behoefte. Je krijgt hierbij persoonlijke begeleiding van mij, dit is het strategische gedeelte van Instagram. Daarnaast ga je met de online academie zelf aan de slag met het praktische gedeelte van Instagram. Je hebt een jaar lang toegang tot de academie.

Wil je het praktische gedeelte van Instagram en tegelijk het strategische gedeelte van jouw Instagram pagina strategisch goed neerzetten zodat jij klanten uit Instagram kunt gaan halen? Dan is dit 8 weeks Strategie traject echt iets voor jou. 

Misschien herken je dit wel: je hebt jouw bedrijf opgericht en bent helemaal klaar om de wereld te veroveren met je bedrijf op Instagram. Maar… De klanten komen niet zo snel als jij had gehoopt. Je weet dat je aan de slag moet met Instagram, maar weet niet goed HOE dit moet.⁠

Ik ga je hiermee helpen!

De inhoud:

In het Strategisch Instagram Traject help ik jou 8 weken lang aan een ijzersterke Instagram pagina op jouw unieke manier! Helemaal afgestemd op jou!

Wil je aan de slag met het creëren van content? Wil je aan de slag met je branding? Of wil je aan de slag om klanten uit Instagram te halen? Dit is allemaal mogelijk. Het traject stemmen we volledig af op jou. Naast het traject ga je zelf in de online academie met het praktische gedeelte van Instagram aan de slag. Ook daar sta ik naast je en kan je voor al je vragen bij mij terecht.

Het traject is volledig 1 op 1. We gaan samen aan de slag om jouw Instagram pagina businessproof te maken zodat jij klanten uit Instagram gaat halen. Daarnaast leer je precies hoe Instagram strategisch kunt inzetten zodat je met minder tijd meer resultaat behaalt.

Het is een eenmalige investering, die je op de lange termijn tijd en energie gaat opleveren.

Dit gaan we doen tijdens het traject:

8 WEKEN PERSOONLIJKE BEGELEIDING
Samen gaan we 8 weken lang aan de slag met het strategische gedeelte van jouw Instagram pagina. Ik ondersteun jou 8 weken lang zodat jij een ijzersterke Instagram strategie ontwikkelt. 

TOEGANG TOT DE INSTAGRAM BUSINESS ACADEMIE (T.W.V € 449 EXCL. BTW)
Naast mijn persoonlijke begeleiding, krijg je ook toegang tot de Instagram Business Academie voor het praktische gedeelte zodat je na afloop echt álles over Instagram weet. In deze academie leer je in 10 modules alles over Instagram. Je hebt een jaar toegang tot de academie.

KICK-OFF SESSIE VAN 30 MINUTEN
Aan het begin van het traject ontvang je van mij een uitgebreide vragenlijst zodat ik precies zie hoeveel kennis jij hebt van Instagram. Daarna hebben we een kick-off videocall van 30 minuten waar we concreet maken waarmee we aan de slag gaan. We stemmen het traject volledig af op jouw wensen en behoeftes en bepalen samen waar de focus komt te liggen. Samen werken we aan een ijzersterk Instagram pagina voor jouw bedrijf. Na afloop van de kick-off weet jij precies waar we de komende weken aan gaat werken en kun je focussen op de gewenste resultaten.

TWEE WEKELIJKSE SESSIE VAN 60 MINUTEN
Elke 2 weken spreken we elkaar via Zoom om ervoor te zorgen dat jij alles uit je Instagram pagina gaat halen, in totaal spreken we elkaar drie keer. Samen kijken we strategisch naar jouw uitdagingen, zodat we gericht aan de slag kunnen. En we kijken naar de stappen die je maakt, wat daarvan het resultaat is en welke stappen je nog meer kunt zetten voor nog meer resultaat. Na elke coaching krijg je gerichte concrete opdrachten om mee aan de slag te gaan. 

✅ ONBEPERKT E-MAILSUPPORT
Tijdens deze 8 weken heb je onbeperkt e-mailsupport en kun je mij al je vragen stellen. Wil je ergens feedback op? Stuur me gerust een mail, ik kijk graag met je mee!

AFLSUITEND EEN EINDGESPREK VAN 30 MINUTEN
We sluiten het traject af met een eindgesprek. We kijken welke stappen je hebt gemaakt en welke resultaten je hebt behaald. En we bespreken hoe je vanaf hier zelfstandig aan jouw online zichtbaarheid kunt blijven werken.

Het Instagram Strategie Traject in het kort:

Na het Instagram Strategie Traject heb jij:


Dit zeggen klanten over het traject

*Het 8 weekse Instagram Strategie Traject is de opvolger van het hieronder genoemde 6 weekse Instagram Groei Traject

Onlangs volgde in het 6-weken traject bij Susan. Wat een super waardevol traject is dat! Ik ben al een paar jaar actief op Instagram, maar had me nooit écht goed verdiept in alle functionaliteiten. Susan leerde mij veel nieuwe dingen en tips&tricks over hoe ik meer zichtbaar kon zijn, meer interactie kon krijgen en hoe ik volgers kon omzetten naar (potentiële) klanten door de verbinding aan te gaan. Ik vond het de investering meer dan waard! Ik kan denk ik wel zeggen dat ik meer heb gekregen dan verwacht. Een dikke aanrader voor iedereen die instagram will gaan inzetten als marketing tool voor hun bedrijf.

 

 

Sandy Bulte
Sandy Bulte Coaching

 

Ik heb de 6 weekse Instagram traject gevolgd bij Susan en wat heb ik veel geleerd in die tijd! Ik was wel al een tijdje actief op insta maar had het gevoel dat ik maar wat aan het doen was zonder veel resultaat. Maar nu weet ik veel meer over hoe ik mijn doelgroep kan bereiken ,hoe je o.a. hashtags, story’s in kunt zetten voor meer bereik.Mijn account ziet er veel professioneler uit én mooier. Ook veel geleerd over de opbouw van content en het krijgen van meer interactie met mijn volgers en niet te vergeten wat kun je allemaal met je statistieken. Kortom teveel om op te noemen! Susan reageert ook altijd vrij snel als je ergens niet uit komt. Ook super tof! Ik kan deze training van harte aanbevelen en het is de investering meer dan waard vind ik.

Marian Valk
Marjan Valk Budgetcoaching

 Laat je bedrijf opvallen en groei op Instagram met het Strategisch Instagram Traject

Ik heb superveel zin om samen met jou aan de slag te gaan! Zodat jij echt kunt gaan groeien op Instagram.

De investering:

De investering voor het Instagram Strategie Traject bedraagt € 997,- excl. btw. Het is mogelijk om het traject in twee termijnen te voldoen.

Nog slechts 1 plekje beschikbaar om voor de zomervakantie te starten!

1 september gaat het traject omhoog naar € 1499 excl. btw.

 

Is dit traject iets voor jou?

Wil je je graag aanmelden, maar twijfel je nog of het traject bij jou past? Ik help je graag!

Plan een online afspraak in mijn agenda

Of vul onderstaand contactformulier in, dan neem ik binnen 48 uur contact met je op.

Hoe kan ik jou helpen? Neem gerust contact met mij op!