Instagram strategie

Het maatwerk Instagram traject voor ambitieuze ondernemers

Meer klanten uit Instagram, daar wil jij naartoe en dat gun ik je! Maar waar je loop je precies vast? Branding of strategie, volgers en potentiële klanten, waardevolle content of de onmisbare sales stappen daarna? Met het maatwerk Instagram traject coach ik je in 3 maanden naar een ijzersterke Instagram pagina. Volledig afgestemd op jou!

Het maatwerk Instagram traject voor ambitieuze ondernemers

Meer klanten uit Instagram, daar wil jij naartoe en dat gun ik je! Maar waar je loop je precies vast? Branding of strategie, volgers en potentiële klanten, waardevolle content of de onmisbare sales stappen daarna? Met het maatwerk Instagram traject coach ik je in 3 maanden naar een ijzersterke Instagram pagina. Volledig afgestemd op jou!

Het is tijd voor consistent meer klanten uit Instagram

Het is tijd voor consistent meer klanten uit Instagram

Klinkt dat nog ver weg? Geen zorgen! Met de juiste handvatten en gouden tips is dit voor jou als ondernemer net zo haalbaar als voor iedere (andere!) succesvolle online ondernemer. Hoe fijn zou het zijn als jij consistent meer klanten uit Instagram haalt en:

Een ijzersterke branding hebt staan die past bij jouw business

Weet wat waardevolle content voor jouw doelgroep is

Meer interactie met volgers hebt

Hoe ga je de echte verbinding aan?

Weet hoe je volgers omzet in betalende klanten

Alle ins en outs van Instagram kent

Precies weet hoe de statistieken werken én hoe je hierop inspeelt

Minder tijd kwijt bent, maar wel meer resultaat boekt.

Hoe. Dat is de vraag. Hoe zorg je ervoor dat ook jij eindelijk (meer) klanten uit Instagram haalt? Door te werken met een strategie, haal ik al mijn klanten uit Instagram. Hoe fijn zou het zijn als jou dat binnenkort ook lukt?

Instagram strategie
Instagram strategie

In 3 maanden van losse flodders naar Instagram strategie

In 3 maanden van losse flodders naar Instagram strategie

Gewoon maar blijven posten in de hoop dat klanten jou een DM sturen, is als schieten met hagel. Mensen kopen van mensen die ze kennen, vertrouwen en inspireren. Met een ijzersterke en bij jou passende Instagram strategie werk je daar stap voor stap naartoe. Zeg eens eerlijk, hoe fijn zou het zijn als jij weet:

Hoe je de interactie met je potentiële klant vergroot.

Hoe je van koude leads, warme leads maakt.

Hoe je een volger omzet naar een betalende klant.

Hoe je kunt verkopen vanuit een DM gesprek.

Hoe je in Instagram leads kunt bijhouden.

Dit is het moment om een keuze te maken. Blijf je aanmodderen of ben jij bereid te investeren in een Instagram strategie en daadwerkelijk te groeien op Instagram? Ik coach je er stap voor stap naartoe.

“Je weet niet welke weg die ene ondernemer heeft afgelegd die in jouw ogen dat megasuccesvolle bedrijf runt. Jij doet het op jouw manier. Ik coach je graag naar een manier die werkt en bij je past.” - Susan Sandholm

Dit kun je verwachten van het Instagram Strategie Traject:

3 maanden lang persoonlijke coaching

Uitgebreide vragenlijst als kennismaking met jouw bedrijf

Strategische kick off van 30 minuten

Tweewekelijkse Zoom sessie: 4 keer een coaching moment van 60 minuten

Tussentijdse kleine opdrachten

Het maken óf bijschaven van je gratis weggever

Feedback op de door jou uitgevoerde actiepunten

Een jaar lang volledig toegang tot de Instagram Business Academy met alle modules t.w.v. 449 euro excl btw.

Tijdens een match call ontdekken we niet alleen of we een match zijn, ook komen we erachter waar jij nu echt vastloopt. Wat heb jij van mij als coach nodig? Zo zetten we samen een volledig maatwerk traject neer.

De investering in een doelgerichte Instagram strategie in 3 maanden bedraagt €1.499,- excl. btw. Nu tijdelijk voor €1.299,- excl. btw. Deze aanbieding is geldig tot 1 oktober a.s.! Dit bedrag mag in 3 termijnen worden betaald. Houd je er rekening mee dat je ook tijd, energie en actie investeert? Als coach bied ik je alle handvatten, maar de actiepunten liggen bij jou.

Dit zeggen ondernemers over het Instagram Strategie traject

Trudie Kissen - Spiritueel Coach Trudie Kissen

Super blij ben ik nu al met haar Instagram traject!

Voordat ik met het traject van Susan startte had ik mijn doelgroep nog niet helemaal helder en mijn feed was een rommeltje. Ik postte een bericht als ik daar tijd en inspiratie voor had.

Susan heeft me geholpen om meer structuur te krijgen, mijn doelgroep helder te krijgen en een hele mooie professionele feed te creëren. Ik haal nu ook meer klanten uit Instagram en krijg steeds meer echte volgers.

Super blij ben ik nu al met haar Instagram traject en er zit nog veel meer in waar ik de komende weken nog aan ga werken.

Sandy - Sandy Bulte Coaching

Een waardevol Instagram strategie traject! Zoveel geleerd.

Onlangs volgde in het strategie traject bij Susan. Wat een super waardevol traject is dat! Ik ben al een paar jaar actief op Instagram, maar had me nooit écht goed verdiept in alle functionaliteiten. Susan leerde mij veel nieuwe dingen en tips&tricks over hoe ik meer zichtbaar kon zijn, meer interactie kon krijgen en hoe ik volgers kon omzetten naar (potentiële) klanten door de verbinding aan te gaan. Ik vond het de investering meer dan waard! Ik kan denk ik wel zeggen dat ik meer heb gekregen dan verwacht. Een dikke aanrader voor iedereen die Instagram wil gaan inzetten als marketing tool voor hun bedrijf.

Marjan Valk - Marjan Valk Budgetocaching

Het Instagram strategie traject heeft mij zoveel gebracht.

Ik heb het Instagram strategie traject gevolgd bij Susan en wat heb ik veel geleerd in die tijd! Ik was wel al een tijdje actief op Instagram maar had het gevoel dat ik maar wat deed zonder resultaat. Maar nu weet ik zoveel meer over Instagram van hoe ik mijn doelgroep kan bereiken, alles over hashtags, hoe ik story's goed in kan zetten voor meer bereik. Mijn account ziet er veel professioneler uit én mooier. Ook heb ik veel geleerd over de opbouw van content en het krijgen van meer interactie met mijn volgers en niet te vergeten wat kun je allemaal met je statistieken. Kortom teveel om op te noemen! Susan reageert ook altijd snel als je ergens niet uit komt. Ook super tof! Ik kan deze training van harte aanbevelen en het is de investering meer dan waard vind ik.

Instagram Business Coach

Een vrijblijvende match call

Om alles uit jouw Instagram strategie te halen en jouw volgers om te zetten naar betalende klanten, vind ik het belangrijk dat we een goede match zijn. Zullen we gewoon eens kijken of de klik er is? Zo halen we samen het onderste uit de kan. Je kunt me ook altijd een DM sturen!