Instagram Business Coach

Gratis Instagram Strategie Call?

Het is mijn missie om jou als ondernemer te helpen met jouw Instagram pagina zodat jij beter zichtbaar gaat worden voor jouw doelgroep en (potentiële) klant. Mijn eigen business is het afgelopen jaar succesvol gegroeid op Instagram en dit gun ik jou ook!

Gratis Instagram Strategie Call?

Het is mijn missie om jou als ondernemer te helpen met jouw Instagram pagina zodat jij beter zichtbaar gaat worden voor jouw doelgroep en (potentiële) klant. Mijn eigen business is het afgelopen jaar succesvol gegroeid op Instagram en dit gun ik jou ook!

Elke maand selecteer ik 2 ondernemers die ik gratis help met een telefonische strategiesessie van 20 tot 30 minuten ter waarde van 99 euro. Tijdens deze sessie vertel ik jou waar je strategischer kunt gaan werken en geef ik je 2 concrete tips voor jouw Instagram pagina die ervoor gaan zorgen dat jij een stapje verder komt met Instagram.

Als je bent geselecteerd neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip te plannen. Ik selecteer de ondernemers voor de strategiesessie op de 1e en 15e van de maand.

Meld je via onderstaande button aan.