fbpx


Instagram 1 op 1 Training
Ben jij een ambitieuze ondernemer en wil je in een 1 op 1 Instagram training van 2 uur ontdekken hoe je een goede Instagram bedrijfspagina creëert, optimaliseert en gebruikt om nieuwe volgers en klanten aan te trekken?

Dan is de Instagram 1 op 1 training perfect voor jou! Na de training ben je klaar om online te groeien en klanten aan te trekken!

 

 Misschien herken je dit wel…

★Je vindt Instagram lastig. En hoewel je weet dat het belangrijk is, heb je nog geen goede strategie.

★Je ziet anderen succesvolle stories maken en wilt dat zelf ook, maar hebt geen idee hoe je dat voor elkaar krijgt.

★Je weet niet hoe je een sterke biografie kunt maken zodat potentiële volgers jou gaan volgen. Met een simpele aanpassing in jouw biografie vergroot je al jouw vindbaarheid.

★Je weet niet goed waar je jouw doelgroep kunt vinden, laat staan hoe je jouw doelgroep kunt bereiken. Hoe zorg je er nou voor dat je in beeld komt bij jouw doelgroep?

★De interactie op jouw posts blijven uit en je snapt niet hoe je de interactie op jouw Instagram pagina kunt vergroten. Hoe stel je een goede post op en zorg je ervoor dat je altijd inspiratie hebt, zodat je efficiënt nieuwe content kunt maken?

★Je vraagt je af hoe hashtags en het algoritme werken. Je wilt dit inzetten, maar hebt geen idee hoe.

★Je ziet het volgers aantal wel groeien, maar veel volgers blijven niet hangen.

★Je wilt graag eenheid en een mooie tijdlijn creëren, maar weet nog niet goed hoe je dat voor elkaar krijgt.

 

De inhoud:

In de 1 op 1 Instagram Training van 2 uur help ik jou aan een ijzersterke Instagram strategie zodat jij zichtbaar wordt bij jouw doelgroep, groeit naar meer waardevolle volgers en klanten & omzet uit Instagram kunt gaan halen.

Het traject is volledig 1 op 1, zodat je mijn persoonlijke aandacht krijgt. Samen gaan we aan de slag om  jouw Instagram pagina businessproof te maken zodat dit klanten gaat aantrekken. Daarbij leer je precies hoe Instagram strategisch kunt inzetten zodat je met minder tijd meer resultaat behaalt.

Het is een eenmalige investering, die je op de lange termijn tijd en energie gaat opleveren.

 


De training houdt het volgende in:


Profiel en berichten

Groeien op Instagram

Na het Instagram Traing heb jij:

De Instagram training in het kort:

 

  • Na jouw aanmelding voor de training ontvang je van mij een korte vragenlijst
  • De online training via Zoom duurt 2 uur 
  • Ik deel mijn scherm met jou zodat je precies ziet wat ik doe en hoe het werkt
  • Liever een live training bij mij aan de keukentafel volgen? Geen probleem, dit is mogelijk.
 
 


Dit zeggen klanten over het training:

Wauw wat een toptraining van Susan! Eindelijk weet ik hoe Instagram werkt en vooral hoe in dit nu kan inzetten naar mijn online klanten. Mijn praktijk is gericht op vrouwen die het overzicht even niet meer hebben door alle ballen die ze tegelijk in de lucht moeten houden. In de training zijn we met de basis van Instagram aan de slag gegaan. Ik heb nu bergen ideeën en tips waar ik nu lekker mee aan de slag kan.

Marije
Praktijk Chaos uit je Hoofd

Jaa, Susan heeft mij heel goed geholpen met mijn zakelijke Instagram account. Volgers had ik op zich wel, maar van de functies van Instagram had ik amper verstand; ik geloof dat ik 30% gebruikte. Nu kwam ik met enkele vragen bij Susan aan, maar ze heeft me zoveel meer geleerd dan waar ik voor kwam! Superfijn! Susan is naast vriendelijk en spontaan ook erg duidelijk en werkte (bij mij) met een stappenplan, om vooral niets over te slaan wat van belang was voor mij om te weten. Sinds ik bij haar ben geweest, haal ik meer uit mijn account, dus ik kan haar echt aanraden voor alle ondernemers die ook op Insta zitten met hun bedrijf. Dankjewel nogmaals en ga zo door, Susan!

Natascha Pelgrom
Het Kleurengebeuren

Ik wilde groeien op Instagram, meer volgers genereren en vanuit daar klanten krijgen! De 1 op 1 coaching heeft me heel veel opgebracht: hoe ik mijn statistieken kon lezen, hoe ik mijn strategie daar op kon aanpassen, alles over hashtags, en hoe ik meer interactie kan krijgen met mijn volgers. Ik wist niet dat er een hele filosofie achter Instagram zat, echt ongelooflijk interessant! Ik sta nog aan het beginstadium, maar weet nu dat er veel meer te behalen is, dankzij Susan.

Super bedankt Susan, voor de leerzame training, nu moet ik het alleen doen, maar door jou heb ik de de juiste handvatten gekregen hoe Instagram succesvol in te zetten!

Shirley KasidinLaat je bedrijf opvallen en groeien met deze Instagram Training

De investering:

De investering voor de Instagram Training bedraagt € 249,- excl. btw. 

 

 

 

Is dit traject iets voor jou?Wil je je graag aanmelden, maar twijfel je nog of de training bij jou past?

Ik help je graag! Vul onderstaand contactformulier in, dan neem ik binnen 48 uur contact met je op.

Hoe kan ik jou helpen? Neem gerust contact met mij op!