fbpx


De academie voor de ambitieuze ondernemer!

Ben jij ondernemer en jouw bedrijf begonnen vanuit jouw droom? Wil je jouw Instagram pagina strategisch goed neerzetten zodat jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid worden vergroot? Dat jouw potentiële klanten jou gaan vinden?

Wil je groeien naar waardevolle volgers en jouw doelgroep bereiken? Je bent klaar met aanmodderen en wilt nu serieus aan de slag met Instagram?

Ontdekken hoe je in beeld komt bij jouw doelgroep? Hoe je meer bereik creëert, de interactie verhoogt en hoe jij meer waardevolle volgers en klanten kunt aantrekken? 

Hoe zorg je er voor dat je gaat opvallen met jouw stories? Hoe kan je stories inzetten om de interactie te verhogen? 

Wil jij werken aan jouw branding met vaste templates, kleuren en lettertypes zodat dit voor herkenning bij je volgers gaat zorgen? Aan de slag met het inzetten van Reels, IGTV en Instagram Shopping? 

Misschien herken je dit wel…

★Je hebt het gevoel dat je maar wat doet op Instagram, en haalt hier dan ook weinig resultaat uit.

★Interactie op jouw content levert jou niks op, omdat je het gevoel hebt dat jouw volgers niet tot jouw doelgroep behoren.

★Je besteedt veel tijd en energie aan Instagram. Dit kost jou veel tijd, energie (en geld). 

★Je voegt steeds nieuwe accounts toe, in de hoop dt ze jou terug volgen. Dit is de meest gemaakte beginnersfout op Instagram!!

★Je hebt het gevoel dat je achterloopt op jouw concurrenten. 

★Wanneer je nieuwe volgers erbij krijgt, lukt het jou niet om verbinding met hen te krijgen en om te zetten naar klanten. 

★Je begint steeds meer te twijfelen aan jezelf en jouw product of dienst. Je wordt hier onzeker van en krijgt hierdoor steeds minder zin om tijd te besteden aan Instagram. 

★Voor jou voelt het echt nog als een drempel om jezelf op Instagram laten zien.

★Je hebt geen idee hoe je jouw doelgroep op Instagram kunt bereiken.

De inhoud

Deze online academie is bedoeld voor de ambitieuze ondernemer die meer uit Instagram wil gaan halen.

Je wilt als ondernemer zijn meer waardevolle volgers naar je toe trekken. 

Jouw doelgroep bereiken, online zichtbaarheid en interactie vergroten en omzet ui Instagram halen.

In de cursus kun je deze modules verwachten:

De 10 waardevolle modules van deze online academie kun je in zijn geheel aanschaffen, ook bestaat er de mogelijkheid om alle modules los aan te schaffen. De academie is te volgen op eigen tempo en de lessen zijn toegankelijk voor ieder niveau. Laat Instagram in jouw voordeel werken en behaal meer vrijheid en omzet.

 Ben jij er klaar voor om klanten uit Instagram te gaan halen?

Voor wie is deze academie geschikt:

Deze online academie is perfect voor jou als ambitieuze ondernemer. Je wilt meer uit Instagram halen voor jouw (online) business. Met het eindresultaat in gedachten, werk je er met de online academie stap voor stap naar toe. 

Maak gebruik van de juiste strategie en breng jouw onderneming naar een topniveau. Ik deel al mijn kennis en tips met jou in mijn online academie. Na het volgen van mijn online academie kun jij jezelf een expert noemen en durf je dit ook te laten zien.

Ben jij er klaar voor om online te groeien, meer naamsbekendheid en zichtbare resultaten te boeken? Laat een onuitwisbare indruk achter bij (potentiele) klanten en zet je volledig in voor meer succes. Ik ben Susan, Instagram Bussiness Expert, en ik ga jou helpen!
De academie in het kort:

Instagram Business Academie

In de online academie ga je zelfstandig alles leren over Instagram.  


Zo leer je alles over een ijzersterke biografie en stories maken, alles over hashtags en het algoritme, maar ook jouw doelgroep bereiken, meer waardevolle volgers en jouw online zichtbaarheid vergroten. Leer hoe je van jouw volger een klant maakt. Ontdek hoe Reels, Instagram Shopping en IGTV werkt. 

Een complete Instagram cursus met 10 waardevolle modules.

Wat klanten over de academie zeggen...

Susan kwam op het juiste moment op mijn pad.

Ik deed maar wat met Instagram en was daar klaar mee. Susan kwam op mijn pad op een moment dat ik klaar was om in actie te komen. Soms moeten dingen gewoon zo zijn. ✨ De academie heeft mij veel mooie inzichten gegeven. Zo bracht ik mijn volgers van 570 terug naar 140 (doodeng!) en ging ik op een andere/bewustere manier posten. Vanaf dat moment was er meer interactie en ontstonden er heel waardevolle gesprekken met vrouwen die écht binnen mijn doelgroep vallen.

Mandy
Mandy Frederiks HSP Coach

Yes, eindelijk weet ik hoe Reels werkt!

Fijne, duidelijke cursus over hoe je Reels maakt gevolgd bij Susan. Ze neemt je aan de hand door diverse stappen heen die je moet maken om een gedegen Reels te maken. Het is me uiteindelijk dan ook gelukt! Ook buiten de modules om is Susan nooit te beroerd om je te helpen met je vragen, dus een aanrader!

Natascha Pelgrom
Het Kleurengebeuren

Als je met Instagram aan de slag wilt, schakel dan Susan in!

Susan haar Instagram training en online leeromgeving zijn uitstekend. Ik heb veel geleerd van de training en academie en ik adviseer iedereen die met Instagram al de slag wil met haar/ zijn bedrijf om Susan in te schakelen.

Mascha Mooy
ByeBye Burnout

Eindelijk een goede biografie.

Toen ik bij Susan terecht kwam liep ik er tegenaan dat ik weinig bereik heb. Na een gesprek met Susan heb ik gekozen om eerst de biografie aan te passen zodat mensen een betere eerste indruk hebben van mij. Ik ben blij dat ik deze module gevolgd heb, dit is een eerste mooie stap naar een leuke pagina met veel volgers.

Wanda
B_Unyk

Mijn bereik is enorm gegroeid!

In mijn zoektocht naar meer zichtbaar zijn en meer bereik op instagram, kwam ik bij Susan terecht. Ik werd door de modules in haar academie goed terug gezet naar de basis, een zoektocht naar hashtags, hoe doe je dat en waarom is dat zo belangrijk. Maar ook, hoe gebruik ze op de juiste manier. Daarnaast kreeg ik waardevolle feedback waar ik echt direct mee aan de slag kon, waardoor mijn bereik enorm gegroeid is!

Ingrid
Ingrid's heerlijke thee en koffie