fbpx

Welkom

Ik ben Susan en ik help vrouwelijke ondernemers om een ijzersterke Instagram bedrijfspagina te creëren, optimaliseren en te gebruiken om meer conversie uit Instagram te halen. Ontdek hoe je jouw online zichtbaarheid kunt vergroten en leer hoe je een ijzersterke branding neer kunt zetten.

Jouw business...

Je hebt vanuit jouw droom en passie een bedrijf opgezet en weet dat online zichtbaarheid belangrijk is. Je wilt gevonden worden door jouw droomklanten en weet dat Instagram je daarbij kan helpen. Op dit moment is Instagram een van de grootste online platformen en niet meer weg te denken in deze tijd. 

Alleen… jouw online zichtbaarheid op Instagram, de groei naar meer waardevolle volgers, de interactie op jouw bedrijfspagina en klanten blijven uit. Je hebt al meerdere acties ondernomen om jouw bedrijf op Instagram te laten groeien, maar niks lijkt te werken.

Je besteedt enorm veel tijd aan Instagram, scrolt uren door de tijdlijn. Het kost je veel tijd, energie en geld, maar levert geen resultaat. Je begint steeds meer te twijfelen aan jezelf en jouw bedrijf en de klanten blijven uit.

Je weet dat je online zichtbaar moet zijn en Instagram kunt inzetten om klanten binnen te halen.

Maar… waar moet je beginnen? Je ziet dat jouw concurrenten wekelijks groeien naar meer volgers, veel interactie hebben en een echte strategie inzetten, maar zelf doe je maar wat.

Eigenlijk weet je niet waar je moet beginnen met een goede strategie op Instagram, en bent daardoor dagelijks veel tijd kwijt zonder resultaat.  

Hoe kan ik je helpen?

Instagram Strategie Traject

Wil je structureel groeien en strategisch aan de slag? In het Instagram Strategie Traject gaan we 8 weken lang 1 op 1 aan de slag met jouw Instagram. Je krijgt hierbij persoonlijke begeleiding en toegang tot de online academie. 

 

Dit traject is perfect voor jou als je een goede basis wil neerzetten, zodat je voortaan precies weet wat je moet posten om volgers aan te trekken. 

 

We stemmen het traject volledig af op jouw wensen en bepalen samen waar de focus ligt. 

Instagram 1 op 1 Training

Ben je een drukke ondernemer en wil je snel meer leren over Instagram?

 

Dan is de Instagram 1 op 1 training de oplossing voor jou! In een persoonlijke training leer ik je binnen 2 uur hoe je Instagram voor jou kunt laten werken en consistent nieuwe volgers en klanten aantrekt. Ben je klaar met aanmodderen en wil je nu echt serieus aan de slag?

 

Binnen 2 uur leer ik je alles wat je moet weten om Instagram goed in te zetten voor jouw bedrijf.

Instagram Business Academie

In de online academie ga je zelfstandig alles leren over Instagram. 


Zo leer je alles over een ijzersterke biografie en stories maken, alles over hashtags en het algoritme, maar ook jouw doelgroep bereiken, meer waardevolle volgers en jouw online zichtbaarheid vergroten. Je leert hoe je van jouw volgers klanten maakt. Ontdek hoe je Reels, Instagram Shopping en IGTV inzet voor jouw bedrijf. 

 

Een complete Instagram cursus met 10 waardevolle modules.


Dit zeggen klanten over mij...

Wauw wat een toptraining van Susan! Eindelijk weet ik hoe Instagram werkt en vooral hoe in dit nu kan inzetten naar mijn online klanten. Mijn praktijk is gericht op vrouwen die het overzicht even niet meer hebben door alle ballen die ze tegelijk in de lucht moeten houden. In de training zijn we met de basis van Instagram aan de slag gegaan. Ik heb nu bergen ideeën en tips waar ik nu lekker mee aan de slag kan.
Marije
Praktijk Chaos uit je Hoofd
Onlangs volgde in het 6-weken traject bij Susan. Wat een super waardevol traject is dat! Ik ben al een paar jaar actief op Instagram, maar had me nooit écht goed verdiept in alle functionaliteiten. Susan leerde mij veel nieuwe dingen en tips&tricks over hoe ik meer zichtbaar kon zijn, meer interactie kon krijgen en hoe ik volgers kon omzetten naar (potentiële) klanten door de verbinding aan te gaan. Ik vond het de investering meer dan waard! Ik kan denk ik wel zeggen dat ik meer heb gekregen dan verwacht. Een dikke aanrader voor iedereen die instagram will gaan inzetten als marketing tool voor hun bedrijf.
Sandy
Sandy Bulte Coaching
Ik heb de 6 weekse Instagram traject gevolgd bij Susan en wat heb ik veel geleerd in die tijd! Ik was wel al een tijdje actief op insta maar had het gevoel dat ik maar wat aan het doen was zonder veel resultaat. Maar nu weet ik veel meer over hoe ik mijn doelgroep kan bereiken ,hoe je o.a. hashtags, story's in kunt zetten voor meer bereik.Mijn account ziet er veel professioneler uit én mooier. Ook veel geleerd over de opbouw van content en het krijgen van meer interactie met mijn volgers en niet te vergeten wat kun je allemaal met je statistieken. Kortom teveel om op te noemen! Susan reageert ook altijd vrij snel als je ergens niet uit komt. Ook super tof! Ik kan deze training van harte aanbevelen en het is de investering meer dan waard vind ik.
Marjan
Marjan Valk Budget Coaching
+
Volgers
+
Tevreden klanten

Hoe kan ik je helpen? 
Neem gerust contact met mij op!